📦 Országosan van lehetőség házhozszállításra. 🏠 Személyes átvétel pedig az István utca 28-ban lehetséges. :) Várunk szeretettel! 🙋‍♀️

Szobanövény webáruház, házhozszállítás? Létezik? - Flow-R.hu

A válasz, IGEN! Sőt, napról napra egyre elterjedtebb.

 

Mi az a növény webáruház?

 

A növény webáruház ugyanúgy működik, mint más online áruház. A weboldalon kinézed a vásárolni kívánt terméket, ebben az esetben az élő szobanövényt / szobanövényeket (itt kiemelten nagy segítségünkre vannak a képek és leírás, hogy legyen elképzelés a növényt kinézetét illetően), majd ezek alapján házhozszállítással meg is tudod rendelni.

Az utóbbi időkben ez egyre népszerűbb, mivel sokan több időt töltenek otthon home office-ból vagy más okokból adódóan, így az élő növények által egy kicsit közelebb érezve a természetet magunkhoz. Nem utolsó sorban remek dekorációja is otthonunknak.

 

Hogy történik a szobanövények házhozszállítása?

 

A házhozszállítás módja, futárszolgálat, csomagolás webáruházanként eltérők lehetnek.

  • Többségében kartondobozban történik a házhozszállítás különböző térkitöltő anyagokkal megtöltve, ezzel biztosítva a szobanövények stabil szállítását.
  • Legtöbb webáruháznál szerda, maximum csütörtök az utolsó csomagfeladás a héten, hogy a hétvégét a szobanövények ne egy dobozban töltsék a futárcégnél.
  • Hideg időjárás esetén érdemes melegítőpárnát rendelni a csomaghoz, amely megvédi a növényeket a megfázástól. (Ez a legtöbb növény webáruházban már elérhető.)
  • Rendkívüli hideg időjárás esetén a növény webáruházak többsége leállítja a szállítást és jelzi a vásárlóknak, hogy csomagfeladás legközelebb kedvezőbb időjárási viszonyok visszatértével történik. (Amennyiben nem kapsz értesítést, magad is nyugodtan figyelheted az időjárást és jelezheted a webshop számára, hogy mikor szeretnéd kérni a csomag házhozszállítását.)

 

 

Mi az a melegítőpárna?

A melegítőpárna angolul „Heat Pack”, egy olyan kis párna, amely a csomagolásából kivéve aktiválódik, a levegő hatására melegedni kezd és emeli a hőfokot a dobozba téve. Mivel a legtöbb csomag a feladást követően másnap megérkezik, ezért a 40 órán át tartó melegítőpárna elegendő szokott lenni a szállításhoz.
Ha nagyobb csomagot rendelsz, tehát akár 3-nál több növény is kerül a csomagba, akkor akár 2-3 párnát is rendelhetünk, hogy a nagyobb dobozt is kellően melegen tartsa.

 

Azt a növényt kapom, amit a képen látok?

Természetesen ez még egy igazi kihívás a növénywebshop üzemeltetők számára, hiszen nincs 2 egyforma növény és azok is napról napra változnak. A növények élőlények, különböző a nagyságuk, mintájuk, lehet épp új levelet hoz, vagy pár nap múlva már teljes levéllé formálódik, tehát egy és ugyanazon növény akár napok alatt is sokat változhat. Mint növénywebshop tulajdonosok a Flow-r.hu -nál, arra törekszünk, hogy a vásárlóink elégedettek legyenek és olyan növényt választunk a kínálatunkból, amelynek mi magunk is örülnénk.

 

Szállítás során sérülhet a növény?

Mint egy asztal, lámpa vagy bármilyen tárgy során is sérülhetnek a termékek szállítás során, ugyanígy előfordulhat a növénnyel is.

Csomag átvételekor mindenképp nézzük meg, hogy a doboz épen érkezett-e, ha sérülést látunk rajta, azonnal tudjuk jelezni a futárnak.

Eddigi tapasztalatok alapján csekély százalékban fordul elő, hogy megsérül a növény, de ha mégis ilyet tapasztalunk, mindenképp jelezzük a feladó felé, legjobb képpel dokumentálva.

 

Kik vagyunk mi, Flow-r.hu?

Növényszerető átlagos emberek, akik rájöttek, hogy a szobanövények milyen boldogságot tudnak okozni az embereknek és mi szeretnénk ehhez a kis örömhöz hozzájárulni.

Nézzetek fel az oldalunkra és kérdezzetek bátran, akár Facebook-on, Instagram-on, e-mailben betti@flow-r.hu vagy telefonon. 😊 

 

Sok szép növényt kívánunk mindenkinek!