10% kedvezmény 2021.07.28 - 2021.08.08 között! Ez időszak alatt leadott rendeléseket már augusztus 9-től át tudjátok venni személyesen vagy kérhetitek a szállítást, így aug. 10. érkezésre lehet számítani! Sok szép növényt kívánunk! :)

Shipping policy

A szállítást a Flow-r.hu által megbízott futárszolgálat vagy a FlowR saját futára végzi maximum 4-5 munkanapos határidővel.

A szállítási költség:

- vidéki helyszínek (előre fizetés) esetén: 1490 Ft/csomag.
- vidéki helyszínek (utánvét) esetén: 1790 Ft/csomag
- Budapesten belüli szállítás esetén: 1090 Ft/csomag.
- Budapesten belüli szállítás (utánvét) esetén: 1390 Ft/csomag

Csomagok feladása:

Vidéki helyszínre történő szállításhoz a csomagok szerda délutánig kerülnek feladásra, hogy csütörtökön, legkésőbb pénteken átvehetőek legyenek, és mindenképpen elkerüljük a hétvégi beragadását, mely a növények károsodásához vezethet.

Személyes átvétel:

Személyes átvételre a VII. kerületben, István  utca u. 28. szám alatt van lehetőség előzetes időpont-egyeztetés alapján.

Ebben az esetben a megrendelés után összeállítjuk a csomagot, majd felvesszük veled a kapcsolatot.

Fontos: személyesen csak összekészített csomag átvételére van lehetőség, vásárlásra nem!

Fizetés:

Banki átutalással, bankkártyás fizetéssel (Simple pay) és készpénzes utánvéttel  lehet a csomagok árát kiegyenlíteni.

Vidéki szállítás esetén az utánvételes vásárláskor is fokozottan figyeljünk, hogy a növényeket elsőre át tudják venni!  (Azért fontos, mert a növények hosszabb ideig dobozban maradása, illetve át nem vétele esetén az oda-vissza út nagyban károsíthatja vagy akár pusztulásához vezethet.)

Előre utalás esetén a szolgáltató Sberbanknál vezetett 14100103-33857249-01000008 számlaszámú számlájára kell utalni, a közleményrovatban pedig fel kell tüntetni a megrendelés azonosítóját. Kedvezményezett: Szetlák Bettina EV.

Amennyiben a megrendelés azonosítója nem vagy hibásan kerül megadásra, Szolgáltató a fizetést nem tudja azonosítani, és a szerződést nem fogja teljesíteni.

Kapcsolat:

Amennyiben egyedi opció érdekel vagy kérdésed van fordulj hozzánk bizalommal:

Telefonon: +36702542220
E-mailben: betti@flow-r.hu 

Továbbá a Flow_R Instagramon és Flow-R Facebook Messengeren is írhatsz.